lørdag den 14. marts 2009

Alles sind sehr schön

Hallo!

Jeg har haft en rigtig god første uge hernede. Alt er gået som det skulle og jeg har efterhånden fået styr på alt det praktiske. Har fået registreret mig hos Bürgeramt og er blevet indskrevet på universitetet.
Sprogkurset er startet rigtig godt. Vores lærer, Ulla, er meget flexibel og nede på jorden. Vi har 4 timer, 4 dage om ugen og fri hver fredag. Så er der også plads til torsdags byturene :)
Men man er også træt i hovedet efter at have haft 4 timers tysk.

I mandags var jeg i Ikea med et par af de andre fra sprogkurset og købe en masse sager til mit værelse. Så nu er her faktisk blevet ret hyggeligt. Mangler bare et par plakater på væggene.


Som man kan se er her masser af plads til sovende gæster :) Så det er bare at komme herned!


Som det kan ses på billederne er der et rødt tema på mit værelse. Da jeg ankom var der rød sovesofa, kæmpe røde gardiner og et tykt rødt gulvtæppe. Total porno stil. Men det har jeg fået ændret lidt nu.

Lejligheden består af 3 store værelser som alle går ud til en gang hvor der er spisebord for enden, et aflangt badeværelse og et aflangt køkken. Det fungerer rigtig godt, og det er lækkert at have så stort et værelse. Trine (Århus) og Christoph (Stuttgart) som jeg bor sammen er vildt flinke. Christoph er også nede med elektronisk musik og han har venner kender de fede steder, så det kunne ikke være bedre.
De fleste af dem jeg går på sprogkursus med bor i Studenten-Wohnheim som er sådan lidt kollegie agtigt hvor de har 10 kvm værelser og køkkenforhold der er ikke eksisterende. Så jeg er glad for min WG.




Christoph har de seneste par dage haft besøg af 3 veninder fra Stuttgart. Dem var vi i byen med torsdag aften hvor vi tog på Weekend. Weekend er en meget trendy club der ligger på 15. etage i et højhus på Alexanderplatz. Jeg har forsøgt at komme ind mange gange med vennerne når vi har været på vores årlige påske-Berlin-tur, men altid forgæves.
Men i torsdags kom Christoph og jeg sammen med 10 piger, og så er det ikke noget problem at komme ind ;) Det var en rigtig cool club, men lidt for house-poppet til min smag.

Vorglühen (opvarmning)

Trine



Igår stenede vi bare film. Det koster kun 1€ at leje en film! Det er fedt at her er så billigt at leve i forhold til Kbh.
I aften skal vi måske på Watergate. Endnu en supercool legendarisk Berlin club.

Ida kommer herned på besøg fra torsdag til mandag. Det glæder jeg mig rigtigt meget til!


Ciao,
Johan

1 kommentar:

  1. lækker lejlighed, den er rimeligt meget federe end mit hotel værelse.

    SvarSlet